Megdöbbent Anna a repülőútja után: hogy került ez a cetli a bőröndjébe? - Videó

A TSA, azaz a Transportation Security Administration volt az elkövető, azaz a reptéri biztonsági szolgálat. Amikor a nő rájött, mi szúrhatott szemet nekik, hangosan nevetni kezdett.

Feltehetően at átvilágítás során látták meg a böröndben a zacskót, benne a furcsa, fehér porral. De - ahogy azt a biztonságiak valószínűleg feltételezték - még csak véletlenül sem kábítószer volt. Hanem fehérjepor. Egy étrend-kiegészítő, amely az emésztését és a felesleges kilók leadását hivatott segíteni. Ez volt az első alkalom, hogy magával vitte és azonnal kiszúrták - mondta a 34 éves nő a People magazinnak. Körülbelül egy kilónyi port vásárolt egy szupermarketben az utazása előtt, majd a repülőgépre is vitt magával belőle.

Így okkal feltételezhették, drogcsempész!

@unafraidduck757 The powder we travel with as millenials. I used to be cool #travel #tsa #phoenix #midlandtx ♬ original sound - Anna McKay

McKay videója vírusként terjedt az interneten, milliós nézettsége lett a TikTok-on. A következő útjára a 34 éves nő már biztosan nem így viszi magával a fehérjét - mondta.

Címlapfotó. TikTok/unafraidduck757

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra