Átrepült a Kheopsz-piramis felett a siklóernyős: amit a tetején látott, megdöbbenti a világot - Videó

Különös megfigyelést tett egy siklóernyős a Kheopsz-piramis tetején. A kamerája mindent rögzített, az egész világ ezen a felvételen döbben meg.

Amit Alex Lange, siklóernyős a Kheopsz-piramis tetején látott, az kérdések sorát veti fel. A fiatal amerikai férfi egy ideje Egyiptomban tartózkodik, és a levegőből fedezi fel a fáraók földjét. Nemrég a gizai piramisokhoz látogatott, hogy a levegőből csodálja meg őket. Amikor azonban a legnagyobb, a 146 méter magas Kheopsz-piramis felett repült el, nem hitt a szemének. Az építmény tetején látszólag egy kutya rendezkedet be, s onnan bámulta a világot, ami elterült a lábai előtt. A négylábú a férfi felvétele alapján boldogan szaglászta a 4600 éves homokkőzetet a magasban, oda-vissza sétálgatott, és úgy tűnt, semmi gondja nincs.

Alex sisakkamerája fel is vette az ebet, az Insta-oldalán máris milliók látták a felvételt, s lassan egymillió liek is lesz rajta. Záporoznak a kommentek is a különös felvétel alá. „ Egy kutya felmászott a gízai Nagy Piramisra! Szerinted ott fent él?” - kérdezi Alex.

„Ez nem egy kutya”

- írta a Beto Mathevs nevű Instagram-felhasználó. „Az az egyiptomi Anubisz isten. Őt tartják a túlvilági halottak vezetőjének és a sírok védelmezőjének. Ezért van a piramison” - tette hozzá.

A kutya valószínűleg magától mászott fel és ugyanilyen könnyen le is tud jönni. Ugyanakkor jó tudnod, az embereknek szigorúan tilos felmászni a piramisokra.

Címlapfotó: Instagram/Alex Lang

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra