Pedofíliával vádolják a menyasszonyt, miután közzétette az esküvői képeiket a párjával - Fotók

Büszkén osztotta meg élete legszebb napjának képeit a 31 éves nő, ám a negatív reakciók az interneten szó szerint letaglózták őt és párját. Még pedofíliával is megvádolták őket.

A Surreyben élő Lauren Evens két év randizás után augusztusban kötötte össze az életét a szerelmével, a pár boldogabb nem is lehetne, hiszen egy álomesküvőn, szeretteik körében fogadtak örök hűséget egymásnak. A boldogságuk azonban nem tartott soká, miután Lauren megosztotta a közösségi oldalán az esküvői képeket, hirtelen trollok lepték el az oldalát, és válogatás nélkül árasztották el csúnya kommentekkel az oldalát. Sokan azt gondolják ugyanis, hogy a nő egy kiskorú fiúhoz ment hozzá. Pedig a párja a 29 éves nő, Hannah. 

„Azt hittem, egy gyereket vett feleségül”, „Elég idős ahhoz, hogy megházasodjon?” vagy „Miért néz ki úgy, mint egy 13 éves fiú?” - ilyen és ehhez hasonló kommentek lepték el az oldalát „Néhányan azt mondták, aranyos volt, hogy a tízéves fiam kísért az oltárhoz. Mások szerint undorító volt, hogy egy kisfiúval csókolóztam” - nyilatkozta a brit nő a Daily Mailnek.Pedig az ifjú házasokat mindössze két év választja el egymástól. „Engem nem fognak letartóztatni” - csipkelődött a közvéleménnyel Lauren.

A történetük itt azonban nem ért véget - Lapozz a folytatásért!

Lapozz a folytatásért!
VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra