16 év után utoljára vitték ki a csordához a pásztorkutyát: szívszorító felvétel készült - Videó

A Max nevű pásztorkutya közel 16 éven át lelkiismeretesen vigyázott az ő kis marhacsordájára, aztán egy nap szívrohama lett. Utoljára vitték ki a teheneihez.

Az idős kutya nyugodtan ül egy kisteherautó hátulján, a tehenek szép sorban közelebb jönnek hozzá és figyelmesen nézik őt. A kutyus gazdija szorosan megöleli hűséges barátját, ez az a pont, amikor valószínűleg már Max is tsiztában van vele, lassan lejárt az ideje. Charley Herrman Jr. szarvasmarhatenyésztő lefilmezte a szívszorító jelenetet, és megosztotta a TikTok-on. „Max utoljára látja a csordáját, miután közel 16 évig dolgozott velük, egészen a szívrohamáig” - írta a farmer a videója alá.

Fotó: TikTok/charleyonthefarm

Az ausztrál juhászkutya keverék szinte bibliai kort ért meg a fajtájához képest, és egészen idős koráig aktív volt. Amióta azonban szívrohamot kapott, csak gyengélkedik. Az állatorvossal való egyeztetések után a marhatenyésztő Charlie-nak nehéz szívvel kellett beismernie, hogy kedvence élete a végéhez közeledik. „Hűséges kollégám volt, és mindig készen állt arra, hogy velem töltse a napját” - mondta a gazdi.

A videóján milliók sírják el magukat - Lapozz és készülj rá lelkileg!

Lapozz a folytatásért!
VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra