Csapdába ejtette a kanapé: tragikus módon halt meg egy kétgyermekes anya - Fotó

A családja talált holtan egy 39 éves nőt. Az édesanya beszorult a kanapéba és megfulladt.

Az angliai Seahamból származó Helen Davey számára későn érkezett a segítség. Mint ahogyan arról a „Daily Mail” beszámolt, a kozmetikusként dolgozó édesanya júniusban szörnyű balesetben halt meg saját otthonában. A nő megfulladt, miután beszorult a kanapéágya matraca és a rácsos keret közé. A tragédia után lefolytatott vizsgálat megállapította, hogy az ágyat megemelő gázdugattyú meghibásodott, hirtelen megemelte a matracot, a nő pedig becsúszott a résbe, ahonnan nem tudta kiszabadítani magát.

Néhány órával később 19 éves lánya, Elizabeth talált rá. Hiába hívta azonnal a 911-et, mire a mentő kiértek, a nő meghalt. 

Az illetékes halottkém, Jeremy Chipperfield figyelmeztetést adott ki a hasonló kanapék miatt. Szerinte további balesetektől kell tartani - írta Chipperfield a kormánynak címzett levelében „Véleményem szerint fennáll a veszélye annak, hogy a jövőben halálos kimenetelű balesetek történhetnek, ha nem történik intézkedés. Ilyen körülmények között törvényes kötelességem, hogy jelentést tegyek önöknek” - közölte a veszélyre utalva.

Fotó: 123rf.com

„Szavakkal nem lehet leírni, mit érzünk” - mondta Elizabeth a Daily Mail híre szerint. A lány és 11 éves öccse nehezen viselik a történteket. „Az első naptól kezdve a legjobb barátunk voltál. Mindig azt fogom kívánni, bárcsak több időt tölthettünk volna együtt, és bárcsak még mindig velünk lettél volna, és mindenben támogattál volna minket, ahogy mindig is tetted”.” - közölték a gyerekek.

A két gyermek rokonokhoz költözött.

Címlapfotó: Facebook/Helen Davey

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra