Ránézett a reptéren a nő a mobiljára, és nem hitte el, amit ott olvasott - Videó

A legtöbb nő számára a nőként egyedül utazni már önmagában is megterhelő élmény. Ez a fiatal lány a legrémisztőbb élményét élte most át.

Nőként egyedül utazni gyakran feszültségekkel jár, még akkor is, ha az illető mindenre fel van készülve és gondosan ügyel arra, ne kerülhessen olyan helyeztbe, amikor csak magára lehet utalva. Egy fiatal texasi lány története azonban most megdöbbenti az egész világot, hiszen egy olyan incidensen kellett keresztülmennie, amihez foghatót az ember elképzelni sem tud. A főként sminkvideókat posztoló lány egy reptérről jelentkezett be a követőinek, s már az első másodpercekben látszik rajta, igencsak zaklatott.

Fotó: TikTok/kir.a.lo

„Srácok, a reptéren vagyok, és a legijesztőbb dolog történt velem” - kezdi a felvételén, miközben egy másodpercre sem áll meg, jól látható, igyekszik minél előbb odaérni, ahová siet. Hogy mi történt? Egy meg nem nevezett városban való leszállás után Kirsten hirtelen kapott egy sms-t. Egy idegen férfi írta, aki szintén a reptéren tartózkodott. „Szia Kristen, a nevem Nate” - kezdte a sorait, majd azt is nyíltan elárulta, mit szeretne.

De vajon honnan tudta meg a számát? Nos, az is kiderül!

Lapozz a folytatásért!
VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra