Ritka alkalom: a vörös szőnyegen jelent meg Sissi gyönyörű lánya - Fotók

Rejtélyes körülmények közt, alig 43 évesen hunyt el Romy Schneider, gyönyörű lánya most váratlanul jelent meg a vörös szőnyegen. Tiszta anyja.

A 47 éves Sarah Biasini tudatosan távol tartja magát a rivaldafénytől, és magánéletét is a nyilvánosság kíváncsi tekintetétől távol éli. Híres édesanyjával, a felejthetetlen Romy Schneiderrel ellentétben ő visszavonultan éli a mindennapjait. De most egy pillanatra megmutatta magát és lenyűgözi a Sissi-filmek rajongóit is.

Tragédiák sora

Romy Schneider 15 évesen kezdte a karrierjét, és a legendás Sissi-filmeknek köszönhetően a német filmtörténet egyik legnagyobb sztárja lett. Milliókat bűvölt el tehetségével, magánéletéből pedig soha nem csinált titkot. Az ünnepelt színésznő életét azonban tragédiák sora jellemezte. Fia, David Christopher mindössze 14 éves korában tragikus balesetben halt meg - ez a veszteség mélyen megrázta Romyt. Alig egy évvel később, 1982 májusában, mindössze 43 évesen halt meg, máig rejtélyes körülmények között.

via GIPHY

Sarah Biasini akkoriban mindössze négyéves volt. Édesanyja halála után édesapjánál, Daniel Biasininél nőtt fel - távol a rivaldafénytől. Ma Sarah 47 éves, maga is színésznő és egy lány édesanyja. De míg Romy Schneider rendszeresen a figyelem középpontjában állt, addig Sarah tudatosan a háttérben marad. Ritkák a nyilvános szereplések, és ritkán lép vörös szőnyegre is.

Fotó: Profimedia/RedDot

Most azonban Sarah kivételt tett: egy párizsi gálán elegáns fekete öltönyben jelent meg, és pózolt a fotósoknak. Meglepő a hasonlóság az édesanyjával - ugyanazok a csillogó szemek, ugyanaz a meleg mosoly. Egy pillanat, amelyben felelevenedett Romy Schneider emléke, és egyúttal annak jele, hogy Sarah megtalálta a saját, csendes útját.

Címlapfotó és fotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra