Ez a 4 biztos jele: a komfortzónád mérgező hatással van rád

Az ember kényelmesen és biztonságban érzi magát a komfortzónájában, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez egészséges és jó.

Mérgező

Minden embernek megvan a maga komfortzónája. Saját magának alakítja ki, és körülbelül azokból a helyekből áll, ahol szeret és gyakran meg is fordul, illetve azokbók a napi teendőkből, feladatokbók, szokásokból és kötelezettségekből, amelyeket rendszeresen elvégez és megtesz a maga és a szerettei érdekében. Saját magunknak alakítjuk ki a határainkat, úgy, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen és a legtöbb örömet nyújtsa a számunkra.

Jelek

De a komfortzónánk összetevői lehetnek például olyanok is, hogy mit és mennyit eszünk, mennyit nyomunk, milyen ruhákat viselünk, hogyan sminkelünk és hogyan formázzuk a hajunkat, hova és kivel járunk, milyen munkát végzünk vagy hogyan értékeljük magunkat, hogyan érezzük magunkat és milyen elvárásaink vannak önmagunkkal szemben. Ami a komfortzónánkon belül van, az ismerős számunkra, nem rejt kockázatot, működik és nem ijeszt meg minket. Azt azonban kevesen gondolnák, hogy nem feltétlenül jó minden nekünk, ami a zónán belül van. Dehogyan ismerhetjük fel egyáltalán, hogy a komfortzónánk árt nekünk, vagy annak elemei ártanak nekünk?

A galériánkban most megmutatjuk a legtipikusabb okokat és jeleket!

Galéria: ez a 4 jel árulja el - Mérgező a komfortzónád
  • komfortzóna, árulkodó jel, mérgező,
  • komfortzóna, árulkodó jel, mérgező,
  • komfortzóna, árulkodó jel, mérgező,
  • komfortzóna, árulkodó jel, mérgező,

Címlapfotó: 123rf.com

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra