Új esélyt adott a kutyának a család: a reakciója könnyeket fakaszt a világban - Videó

Nem tud titkot csinálni ez a kutya abból, mit érez. Amikor a pitbull keverék megtudta, hogy örökbe fogadják és eljöttek érte a menhelyre, elszabadulnak az érzelmei.

Megjelent a család a menhelyen, hogy aláírja az örökbefogadási papírokat, körülbelül néhány másodperccel később a McFlurry nevű pitbull-keverék felfogja, mi történik vele: új otthona lesz, úkj családja, ahol szeretet, figyelem és gondoskodás veszi majd körül. A méretes kutyus először csak ül a pórázra kötve, csóválja a farkát, majd  félszegen kidugja a nyelvét. Majd egy idő után felegyenesedik a hátsó lábaira, és egyenesen állva nekitámaszkodik a leendő gazdijának, aki épp a szerződéseket írja alá.

Miután végzett, a kutya és a gazdi egymásra borulnak! Két évig volt hajléktalan, könnyeket fakaszt a felvétele...

@mcflurrythebully To be loved 😊🤍 #adoptdontshop #hopecore #bulliesoftikitok #rescuedog #dogsoftiktok #pitbull #truelove #foryoupage #foryou #mcflurrythebully #yeg #pitbulllove @jbugasto @N.Aaron_ ♬ Stuff We Did (from 'Up') - Piano Version - your movie soundtrack

Bár a Newsweek híre szerint az állat csak körülbelül három hónapig élt a menhelyen, előtte két évig kóborolt és tele volt sebekkel. A különös, két különböző színű szemű kutyus saját TikTok-fiókot is kapott, az oda felkerült videói hatalmas sikereket aratnak. „Decemberben elvesztettük 15 éves pitbullunkat” - mondta a gazdi, aki ezért keresett új társat maguk mellé.

Címlapfotó: TikTok/McFlurryTheDog

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra