Megható búcsúszavak: tragikus módon halt meg egy 8 éves kisfiú - Fotó

Egy vadászat során, véletlenül érték lövések a kisfiút, már a kórházban sem tudták megmenteni az életét. A szülei szívszorító sorokkal búcsúznak tőle.

Az alig 8 éves kisfiút Jay Cartmellt alig több mint egy hete vadászat közben lőtték fejbe és az arcon, a mentők gyorsan a helyszínre érkeztek, helikopterrel szállították kórházba, de másnap este belehalt a sérüléseibe. A The Sun beszámolója szerint a helyszín közelében letartóztattak egy 60 év körüli férfit, akit először testi sértés, majd súlyos gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával vettek őrizetbe. Azóta óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

„Mélységesen elszomorított minket a tökéletes kisfiunk halála. Szerető, kedves és csupa huncutság volt, a legjobb fiú, akit csak kívánni lehetett volna, és a mi gyönyörű családi háromszögünk harmadik sarka” - mondták a szülők. Azt i selmesélték, hogy Jay lelkes focista volt, és arról álmodott, hogy Brazíliába költözik, és találkozik az argentin Lionel Messivel.

„Minden nap hiányozni fog nekünk, de a szeretete körülvesz minket, és az emléke soha nem fog elhalványulni” - fejezték be megható búcsúüzenetüket a szülők.

Címlapfotó: Facebook/Cumbria Police

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra