Amikor a nő hazaérve meglátta a golden retrieverét, szíven ütötte a látvány - Videó

Grace annyira levertnek tűnik, amihez nem kell állatorvosnak lenni, hogy tudja az ember, itt valami nagyon nincs rendben.

A gazdi azonban rengeteg időt szánt rá, hogy a felmerülő aggályokra választ adjon a bejegyzése alatt. Néhány kommentelőt különösen irritál, hogy Grace nyelve kilóg a szájából, és hogy összességében gyengének tűnik. Erre azonban van egy magyarázat, ami legalább annyira hihető, mint amennyire szomorú. „Valójában Ő szerencsés, hogy életben van. Kölyökkutyaként majdnem meghalt szopornyicában, ami annyira súlyos volt, hogy idegrendszeri károsodást szenvedett, és a maradandó fogai is súlyosan sérültek/nem fejlődtek ki. De köszönöm az aggodalmadat” - magyarázza a nő. Azaz már alapból nem egy átlagos kutya az övé.

@fosterpup_tales Why did no one tell me golden retrievers had such big feelings - i am not ok. #sadgoldenretriever #guilttrip #saddog #goldenretrieverlife #rescuepup #distempersurvivor #momguiltsupportclub ♬ To be loved is to be changed - ⋆

A kaliforniai lány rendszeresen posztol videókat a kutyájáról, így akik korábban is követték őt, mindezt már régóta tudják. Grace-nek neurológiai korlátai vannak. És most már az is világos, nem sokáig hagyhatja egyedül Grace-t.

Címlapfotó: TikTok/fosterpup_tales

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra