Kínos helyzetbe hozta magát a srác a lánykéréssel: aztán váratlan dolog történt - Videó

Milliók látták a felvételt, sokan értetlenkednek is alatta. Egy biztos, senkinek nem tűnt úgy, hogy a lányt igent akart mondani. Az igazság másnap derült ki.

„Amikor a buszon ültünk a kastély felé menet, viccből megkérdeztem tőle, hogy mikor fogja megkérni a kezemet” - magyarázta a 24 éves lány a Newsweeknek adott interjújában, majd hozzátette: „Aztán szó szerint tíz perccel később megkérte a kezemet, és először azt hittem, hogy ez egy aljas tréfa.” Persze, a srác komolyan gondolta, hiszen készült rá.

@estelaesmeraldaa Svarar @Esmeralda It ended up being really beautiful, I know many of you thought I was disrespectful towards him but everyone that knows me knows that I tend to have extreme reactions and this was just one of those moments but he knows me inside and out and just laughed at it. I’m so in love with this man and i’m so happy! 🫶🏽 #proposal #fyp #foryou ♬ originalljud - Estela-Esmeralda

Így alig egy nappal később jött egy új videó, amiből kiderült, lett happy end. A videó második részében jön rá, nem átverés, így örömmel mond igent. És el is sírják magukat.

Címlapfotó: TikTok/estelaesmeraldaa

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra