Undorító, mi volt a kétéves gyerek repülőn felszolgált ételében - Fotó

Csak akkor bukkant rá az anya, amikor a pici már majdnem megette az ételt.

Egy Indiából New Yorkba tartó repülőúton undorító felfedezést tett egy anya: csótányt talált a kisfia ételében. Suyesha Savant, aki körülbelül két hete szállt fel a járatra, tegnap, szombaton posztolt képeket a leletről az X-en. A New York Post beszámolója szerint az újságíróként dolgozó anyuka csak akkor fedezte fel a rovart, amikor kétéves kisfia már megette az étel felét.

„Találtam egy csótányt a rántottában, amit az Air India járatán Delhiből New Yorkba tálaltak. A 2 éves fiam több mint a felét megette velem együtt, amikor ezt a felfedezést tettük. Ennek következtében ételmérgezést kaptam” - írta Savant, aki hozzátette: az ülések is hibásak voltak és a repülőgép nagyon koszos volt. Amikor ezt jelezte az utaskísérő személyzetnek, egyszerűen azt mondták neki, hogy ez „hiba”.

„Hány hiba van még?” - kérdezte magától jogosan az anyuka. A légitársaság szóvivője pedig megerősítette, hogy az esetről tudomásuk van.

Nem az első incidens az Air Indiával

„Aggódunk az ügyfél tapasztalatai miatt, és megbeszéltük az esetet az étkeztetési szolgáltatónkkal, tovább vizsgáljuk az ügyet. Minden szükséges intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben megelőzzük az ilyen eseteket” - mondta a szóvivő. Hozzátette, hogy az Air India jó hírű cateringszolgáltatókkal dolgozik együtt, akik szigorú biztonsági előírásokat és ellenőrzéseket tartanak be a fedélzeten felszolgált ételek minőségének biztosítása érdekében.

@mondayswithmohan Air India worst airplane ever. #airindia #india #travel ♬ original sound - Mondayswithmohan

Múlt héten egy TikTok-felhasználó panaszkodott a légitársaságra. Egy videóban dokumentálta, hogy penészes fejhallgató, törött képernyő, kosz és haj hever egy első osztályú járaton.

„Minden el volt törve. Szó szerint ragasztószalagot ragasztottak a falakra, hogy kijavítsák a dolgokat. Egy rémálom volt” - mondta.

Címlapfotó: X/suyeshasavant

24 óra