Rájött a macska, nem jön vissza többé a kutyabarátja: amit tesz, milliók szívét töri össze - Videó

Nem volt könnyű élete, amikor öt éve egy menhelyről örökbe fogadták, ráadásul a cica nagyon sokat betegeskedett is. Ehhez jött még, hogy az új otthonában egy méretes kutya is várta. A történetük most az egész világot körbejárja.

A minnesotai Brainerdben élő kan kutya, Barney már az elején nagyon szívélyesen fogadta a macskát. Sőt, Stache és ő nagyon hamar a legjobb barátok lettek. A gazdájuk, Bree a múlt héten egy interjúban beszélt a két kedvencéről. „Szinte azonnal összebarátkoztak, és gyakran összebújtak a kanapén, vagy együtt játszottak” - mondta a Newsweeknek. Sőt, Barney még olyan dolgokra is megtanította a cicát, amit csak a kutyák tudnak. Stache-nak is megtanított néhány olyan dolgot, amit csak a kutyák tudnak. Például Stache végül megkedvelte az apportírozást, azaz úgy hozta vissza az eldobott tárgyakat a gazdiknak, mint egy kutya. Sőt, együtt is várták őt az ajtóban.

Fotó: TikTok/breeseff

Öt csodálatos együtt töltött év után azonban az állatok barátsága szomorú fordulatot vett. Barney súlyosan rákos lett. „Rendkívül gyenge volt, és az életminősége rohamosan romlott. Ezért meg kellett hoznunk a döntést, és amikor eljött az utolsó időpont, tudtam, hogy készen áll, még ha én soha nem is fogok” - folytatta a gazdi az interjúban, aki az utolsó pillanatban is ott lehetett szeretett kutyája mellett. A cica azonban nem.

Aztán pár nappal később szívszorító dolog történt - a nő videóra vette.

Lapozz a folytatásért!

24 óra