Egy csontsoványan kölyökkutyával találkozott a golden retriever: szívszaggató, ami ezután történt - Videó

Több tízmilliós nézettsége van már a felvételnek, milliószám érkeznek rá a like-ok is. A hozzászólások pedig egyértelműen bizonyítják, megérinti az embereket.

Szív emojik és könyesen síró fejek - ezerszám találunk a videó alatt. „Darwin segített Roónak, hogy jól érezze magát az otthonunkban, és megmutatta, hogy megbízhat bennünk. Olyan gyakran felnéz rá, és közvetve követi a jelzéseit. Mivel Darwin bízik és szeret bennünket, úgy hisszük, most már ő is tudja, hogy ő is bízhat bennünk” - mondta Bevacqua a Newsweeknek.

@acrewofrescues Darwin seems to just be a therapy dog at this point. All of our fosters want his approval but this little girl seems to be taking to him even more than others. She seeks him out when its nap time so that she can curl up in his fur. It took a few days for him to warm up to the idea, but he is finally coming around. #foster #fosterpuppy #adoptme #adoptdontshop #dog #rescuedog ♬ A Summer Place - Hollywood Strings Orchestra

Mindennek ellenére a kutyáknak előbb-utóbb el kell búcsúzniuk egymástól. Roo-nak ugyanis egy végső gazdit keresnek majd.

Címlapfotó: TikTok/kbevacqua

24 óra