Amikor a család felnézett a lámpára, alig hittek a szemüknek - Videó

Sokkoló felfedezés: egy család nemrég alig hitt a szemének, amikor otthonuk mennyezeti lámpájában egy fekete valamit vettek észre - vadul mozgott. Azonnal riasztották a szakembereket.

Az ausztráliai Dakabinban élő család néhány másodperc után már szinte biztos volt benne, hogy csakis kígyó lehet az, ami a lámpabúra alatt vadul tekereghet. Azonnal tárcsázták is a környékükön ilyen helyeztek miatt üzemelő szervezetet, Josh Castle pedig hamar a család segítségére sietett. Azonban nagyon hamar rájött, hogy nem csak egy állatról van szó. „Beleakadtak a menyezeti lámpa tartószerkezetébe, ezért kicsavartam, és rám estek, amikor kihúztam őket” - mondta a Yahoo News Australia-nak.

A két hím szőnyegmintás piton épp egy harc közepén volt, amikor a földre zuhantak. Ott azonnal folytatták a verekedést.

Fotó: Facebook/Sunshine Coast Snake Catchers 24/7

Ezeknek a pitonoknak körülbelül 80 éles foguk van, amelyekkel fájdalmasat tudnak harapni. „Néha előfordul az ilyesmi. Valószínűleg a lefolyócsövet használták, hogy felmásszanak a tetőre. Amíg ott voltam, körülbelül 15 percig harcoltak egymással. Visszaengedtem őket az udvarra, és tovább harcoltak” - magyarázta kígyóbefogó. Az is kiderült, a két hím egy nőstény szagáért harcolt, amelyet a közelben éreztek - mondta a szakember.

Az esetről egy Reels-videót is közzétett az oldalán, ahol jól látszik a két egymással verekedő lábatlan.

Címlapfotó: Facebook/Screenshots/Sunshine Coast Snake Catchers 24/7

24 óra