Amikor meglátta a nő, mit hagytak az Airbnb-ben a vendégek, azonnal videót forgatott - Videó

Sokszor kockázatot vállal az ember, amikor a sjaát otthonát adja ki idegeneknek, az Airbnb mégis nagyon népszerű. Egy friss történet most arra nagyon jó példa, mi mindenre kell felkészülnia a szállásadóknak.

Az amerikai Forth Worthből származó Sofia Kaiser a múlt hónapban tette közzé a videóját, amiben jól látszik, hogy milyen izgatottan rohangál a lakásban, amikor már a vendágei rég elmentek. A nő először a hűtőbe pillant be, ahol azonnal megtalálja, amit keres: két bontatlan üveg vodka hever ott egy nyitott XXL-es pizzacsomag mellett. Míg a barátja az ételek láttán azt mondja, hogy „Ó, a francba”, a texasi nő máris rohan tovább a kamrába, ahol újabb megepetés várja. Egy méretes kartondoboz, tele bontatlan chipsekkel. 

Második kör

A második hűtőszekrényben a TikToker még több élelmiszert talál - még mindig frissen bontatlan állapotban. „Ez az ebédünk” - mondja boldogan, és a barátja kezébe nyomja a nagy csomagot. Van benne egy cowboykalap is a Hootersből. A videóját máris milliók látták, ráadásul már a címéből is kiderült, a nő kemény visszaeső, így ez a 49. olyan videója, amiben azt mutatja meg, miket hagynak hátra a vendégei.

@sopapilla89k What guest left behind in our Airbnb part 49!!! Thank you for the vodka!! 🥹🫡 #leftbehind #airbnb #texascheck #dfw #fortworth #texas #guest #vodka #costco #leftbehindairbnb #CapCut ♬ original sound - Kaiser

„A sok ki-be röpködő vendég miatt elég gyakori, hogy dolgok maradnak hátra. Bár eleinte kicsit meglepő volt, de már megszoktam” - mondta Kaiser a Newsweeknek adott interjújában a héten.

Címlapfotó: TikTok/sopapilla89k

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra