Tortellinit evett Andrea: 3 nappal később meghalt

Egy borzasztó haláleset miatt nyomoz a rendőrség. A kétgyermekes anya étteremben evett tejszínes szószos tortellinit, majd meghalt.

A bajorországi Schwandorfból származó Andrea A. egy tészta és egy prosecco elfogyasztása után halt meg. Az idős ápolónő és anya egy 20 éves lányt, Chantalt, egy 24 éves fiút, Merlint és a 47 éves férjét, Albertet hagyta hátra. A család gyanúja szerint a tejszínes mártással készült tortellini lehetett a halál oka - adta hírül a Bild. Albert szerint az este a kertben kezdődött. „Havonta egyszer csajos nap volt”, ezért a barátnők találkoztak, később pedig olasz kaját ettek. Andrea posztolt egy fotót a menüről és a tortelliniről.

Ketten lettek rosszul

A hazafelé vezető úton két nő is rosszul érezte magát - egyikük hányt is. Még az éjszaka folyamán kórházba kellett menniük. Andrea a férje beszámolója szerint ott halt meg. Az ügyben a rendőrség is vizsgálatot indított, ugyanis több vendég is rosszullétre panaszkodott, miután az étteremben estek. Az étterem azóta rosszul van. Az üzemeltető ügyvédje, Philipp Pruy a Bildnek azt mondta, hogy jelenleg minden magyarázkodási kísérlet csak spekuláció. „Hogy van-e összefüggés az étel és a nő halála között, az teljesen nyitott kérdés”.

A nő családja összeomlott. „Ezt a világ összes pénze sem tudja pótolni” - mondta Albert.

Címlapfotó: 123rf.com

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra