Ki kellett tiltania a nőnek a húgát az esküvőjéről: az oka mindent megmagyaráz

Vad zokogásban tört ki a lány, amikor a nővére elmesélte neki, hogy férjhez megy. Az oka megdöbbenti a világot.

Az, hogy az esküvőkön jelen kell-e lenniük a gyerekeknek, mindig vita tárgya. Ez a 24 éves menyasszony úgy döntött, hogy egyetlen gyermeket zár ki az esküvőjéről: a kishúgát, Evie-t. Érvelését a Reddit nevű platformon osztotta meg. Határozottan leírta, a világon mindennél jobban szereti a testvérét, mégsem tartja jó ötletnek, hogy ott legyen élete legszebb napján. Az ok: amikor elmondta a húgának az eljegyzést, a lány keservesen sírni kezdett, majd tajtékzott, hogy ő akart hozzámenni a férfihoz, de már nem teheti meg. Nyilvánvaló: a fiatal lány beleszeretett nővére leendő férjébe.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

Evie ezután egy hétig nem beszélt a nővérével, és valahányszor az újdonsült jegyespár csókolózott, dühös lett és sírt - írta a platformon a leendő menyasszony. Pedig ő is koszorúslány lett volna, de a történtek fényében valószínűleg nem tudna nyugodt maradni a ceremónia alatt. Azt fontolgatják, hogy pszichológushoz viszik az 5 éves kislányt. 

Az érzéseiről és viselkedéséről szóló számtalan beszélgetés ellenére Evie állapota nem javult. Még az az ígéret sem változtatott a viselkedésén, hogy a leendő vőlegény az esküvő után is része lesz Evie életének.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra