Imád bújócskázni ez a kutya, de: röhejesen rossz benne - Videó

Ez a fiatal kutya az internet új sztárja: imád bújócskázni, de pocsék játékos.

„Soha nem fogsz megtalálni a paplanod alatt” - gondolhatja a Rhubarb névre keresztelt eb, igen ám, de az akciójáan azért akad egy aprócska baki. Amikor a gazdija megérkezik, hogy megtalálja őt, már nagyon izgatott. Pedig, ha kívülről látná magát nem lenne az, hiszen egy dolgot láthatóan elfelejtett, a farka még mindig kilóg! Ráadásul vidáman csóválja is, olyan izgatott!

Aztán egy kéz lassan lehúzza róla a takarót. Büszkén néz fel, milyen jól elbújt! Se...

@rhubarbthedoggo She gets too excited 😭 #pittiesoftiktok #dogtiktokers #dogsoftiktok #pitbulllove #pibblelove #pibbles #pibblemixesoftiktok #pitbullmix #dogfluencers #doggotiktoker #dogmomsoftiktok #dogmomlife #dogmoms #dogtiktokviral #dogmomma #prettypitty #prettypittie #prettypitties #dogrelatable #relatabledogmom #relatabledog #rednosepitbulls #funnystaffydogs #pitbullsoftiktok #funnypitbulldogvideos #funnydogsandcatsvideos ♬ original sound - rhubarb the doggo

Bár a bújócskában rendszeresen veszít, a keverék kutyus mégis győztes, imádják az internetezők. Csak úgy repkednek a like-ok. A rövid videót szeptember eleje óta hárommmillióan látták.

Címlapfotó: TikTok/rhubarbthedoggo

24 óra