Egy turkálóban vett ruhából csinált menyasszonyi ruhát a nő: leesik a világ álla a látványtól - Videó

„Ez egyike volt azoknak a pillanatoknak, amikor felveszel valamit, és nem akarod levenni” - emlékezett a lány a pillanatra, amikor belebújt a ruhájába. Majd azt is megmutatta, hogy alakították át az esküvőre.

Amikor a lány megtalálta a ruhát, FaceTime-on hívta az édesanyját, hogy megmutassa, de neki annyira nem tetszett. Adrian azonban tudta, ez még nem a végleges állapota. A TikTok-ra posztolt videójában pedig már az is látszik. Leesik a z emberek álla tőle. „Ez elképesztő. Annyira jól nézel ki, és az ötleted is elképesztő” - írta egy kommentelő, Adrian pedig azért is volt még boldog, mert nem lépte túl a költségvetését. 4000 dollárt, azaz 1,4 millió forintot szánt volna ruhára, az övé végül 3330 dollár, azaz  1 millió 180 ezer lett.

@adrianbradley8 Thrifted my wedding dress and turned it into something unique. 🫶✨ Before vs. After #ThriftedFashion #WeddingDress #DIYBride #SustainableStyle #thriftedweddingdress ♬ Moonlight Romance. - Runway90s

Bár: mi nem értjük, hogy mitől volt szűk ez a költségvetés. Vagy: csak nem tudjuk, mennyibe kerülhetnek Amerikában a butikokban a menyasszonyi ruhák.

@adrianbradley8 Replying to @idontwannagetanaccount Start to finish: How I thrifted and redesigned my wedding dress 💒 👰🏼 #ThriftFlip #WeddingDress #DIYBride #BeforeAndAfter #SustainableFashion ♬ La vie en rose (Cover Edith Piaf) - 田东昱

Címlapfotó: TikTok/adrianbradley8

24 óra