Elfolyt a nő magzatvize: amit a férfi ekkor tesz, sokkolja a világot - Videó

Milliós nézettsége a nő videójának és gyaníthatóan épp ugyanennyien nevetnek is rajta.

Ariel videóján jól látszik, a férje épp a kerti traktoron ül és nyírja a füvet. Majd pásztázik egyet a kamerájával és magát mutatja meg: az autójuk anyósülésén ül, rajta egy töröllköző, menetre készen. A videóhoz pedig csak annyit írt, amennyi szükséges ahhoz, hogy kiderüljön, mit reagált a férje arra, hogy eljött az idő és menni kell.

„Miközben elfolyt a magzatvíz, és a férjed úgy dönt, hogy "gyorsan" lenyírja a füvet!"

@ariel.shearer PSA: Your water breaking does NOT have the same time frame as someone else’s! I’ve seen so many videos of women talking about how their water broke and they proceeded to take long showers and did their hair and make up and took their time going to the hospital etc. With my third pregnancy, my water broke like in the movies, gushing and we left immediately to the hospital. I had the baby 14 minutes after arriving! So listen to your doctors but more importantly, listen to your own body! #pregnancy #laboranddelivery #momlife #dadlife #marriagecomedy #waterbreak #givingbirth #joke #funnyreels #relatable #fyp #momtok #momsoftiktok #dadtok ♬ A Summer Place - Hollywood Strings Orchestra

A felvétel alatt záporoznak a hasonló történetek. „Az enyém úgy döntött, hogy a kórházba menet elmegyünk az autósmoziba” - írta egy másik anyuka. Sőt, az is kiderült, végül Ariel párja is jól reagált, amikor megtudta, csak vicceltek vele. A család azóta egyébként már hattagú, hiszen tényleg megszületett a negyedik gyermekük.

Címlapfotó: TikTok/ariel.shearer

Forrás: Newsweek

24 óra