Újszülött kiscicát talált a nagyi: amikor közelebbről megnézte, leesett az álla - Videó

Rejtélyes felfedezés egy thaiföldi faluban: egy idős asszony egy újszülött kiscicát talált, amikor közelebbről megnézte az állat arcát, rögtön tudta, hogy szenzáció, amit lát.

Amikor a 82 éves Durian Intawiset felfedezte az állatot az ország északi részén fekvő Phetchabun tartományban, az apró cica még az anyja méhlepényéhez volt ragadva. Amikor közelebbről megnézte, tudta, hogy ilyet nem fog látni még egyszer. És azt is, hogy ezt a felfedezést meg kell osztani a a világgal. „Egy macska otthonában egy kiscica született, két fejjel, négy szemmel, két orral és egy méhlepénnyel” - írta a nagymama a közösségi médiában. Az is kiderült, hogy a kétarcú cica még él, a 82 éves nagyi kecsketejjel kezdte el etetni.

Az apró állatot végül egy helybéli fogadta be. „Úgy nyávog, mint egy normális macska” - számolt be a helyi lakos. Az ilyen cicákat  „Janus macskáknak” is nevezik, és általában egy napig sem élnek. A deformitás oka a koponyacsont-kettőződés, amit egy fehérje hibás működése okoz. Ennek következtében az arc egyes részei vagy akár az egész arc megkettőződnek. 

A falu lakói a csodájára járnak a cicának, aki három nap után még mindig élt.

Címlapfotó: Facebook/ข่าวเวิร์คพอยท์ 23

24 óra