Amit a golden retriever a siket kutyáért tesz, milliók szívét olvasztja meg - Videó

A Maisy nevű kutyus mindig különös tekintettel van az ausztrál juhászkutyára, Levire, aki a születése óta süket. Egy szeptemberben felkerült videóból az is kiderül, mit is jelent ez.

A videóban a nevű Maisy golden retriever boldogan köszönti gazdáit, amikor hazaérnek, Levi viszont a kanapén szundikál, és süketsége miatt nem vesz észre semmit. Maisy azonban meg akarja osztani az örömét, így gyorsan felugrik a kanapéra és finoman megbökdösi az orrával a barátját. Levi azonnal rájön, hogy mi történik. A kutyák ezután együtt szaladnak a gazdáikhoz, akik most mindkettőjüket öleléssel üdvözlik.

A szívmelengető klip egy hét alatt 10 milliós nézettséget generált!

@leviandmaisy I hope she never stops doing this for him 😭🐶🤍✨ #deafdogsoftiktok #deafdogsrock #dogsoftiktok #dogsbeingdogs #cutedogs #aussie #goldenretriever #australianshepherd #goldenretrieverlife #fypage #dogsvideo #dogstory #dogsbestfriend #homevideos ♬ Bundle of Joy (From "Inside Out") - Benny Martin

„Maisy mindig is nagyon közel állt Levihez, de 2022 vége felé észrevettük, hogy jobban odafigyel arra, hogy mit csinál és mit nem csinál” - mondta a kutyák gazdija, Sierra Justus a Newsweeknek. „Nagyon anyáskodóvá vált vele, pedig fiatalabb. Ő egy anyamedve" - tette hozzá.

Címlapfotó: TikTok/leviandmaisy

24 óra