Gyerekdalokat énekelt a kislány a lónak: amikor abbahagyta, váratlan dolog történt - Videó

A kislány ezután előadja a Fej, vállak, térd lábujj című ismert gyerekdalt angolul, ami látszólag telitalálat a lovánál. Az állat boldogan bólogat a dal ritmusára, és folyamatosan szemmel tartja a kis barátnőjét.

„Nem akarja, hogy Ryleigh abbahagyja az éneklést... ha abbahagyja, meglöki” - árulta el az anyuka. „Csodálom a köteléket, amit kialakítanak!” - tette hozzá, és azt is elmondta, ha a kislány tehetné, egész nap a lóval lenne, és énekelne, vagy beszélgetne vele. Az előadása végén pedig egy hatalmas puszit ad a nagybeteg barátjának.

@_audrey_o Tell me this isnt the absolute cutest thing! Christian is healing and has to stay in the stall but he loves the attention! He doesn’t want Ryleigh to stop singing to him… if she stops he will give a nudge. I adore the bond they are creating! She will sit and talk or sing with him forever if she could #horses #horsesoftiktok #horsegirl #lullaby #healinghorses #texas #reallifeathome #toddler #momtent #momtok @ConroePalinasPonies ♬ original sound - Audrey ❤️

Több tízezer megtekintés van máris a kislány videóján, és záporoznak a kommentek. Sokan el vannak ájulva a két barát videójától.

Címlapfotó: TikTok/_audrey_o

24 óra