Vágják a golden retriever karmait: a labrador reakcióján pusztul a világ - Videó

Hogy elviselhetőbbé tegye a helyzetet Freya számára, Oakley ezután védelmezően veti rá magát a barátjára. Előbb csak puszilgatni, nyugtatni próbálja, majd ráteszi a mancsát a szemére is, hogy ne kelljen ezt végignéznie.

Milliós nézettsége lett a videónak, százezrével sorakoznak alatta a like-ok, a kutyák gazdája pedig nagyon lelkes. „Soha nem tapasztaltam még ilyet. Az az empátia és szeretet, amit ilyen fiatalon mutatott, egyszerűen felrobbantotta a szívemet” - mondta a brit nő a héten a Newsweeknek adott interjújában.

@evaloushore Just trust me & get your dog a puppy.. the love is unconditional ♥️ . . . . Getting my dog a puppy #gettingmydogapuppy #creatorsearchinsights #labradorretrieverpuppy #dogtok #dogsoftiktok ♬ original sound - Evaloushore

A klip sikere azonban csak félig-meddig lepte meg őket: „Mindig is tudtuk, hogy ez egy különleges videó. De soha nem gondoltuk volna, hogy mekkora lesz a hatósugara. Kaptunk néhány kedves megjegyzést az emberektől, akik ugyanolyan izgatottak voltak a kampány miatt, mint én. Nagyon büszke vagyok a lányaimra.”

Címlapfotó: TikTok/evaloushore

24 óra