Összezavarodott a nő, amikor meglátta a hotelszobáját: aztán halálra nevette magát - Videó

A nő lakosztályában van egy kis WC és egy extra nagy fürdőszoba. Több sarokban viszont tucatnyi széket raktak egymásra, ha esetleg egy rögtönzött konferenciát kellene tartania, se jöjjön zavarba és mindenkinek legyen helye.

Van tea- és kávéspult, valamint egy méretes tárolóhelyiség még több székkel. „Szétröhögtem magam, mert annyira véletlenszerű volt” - mondta Ash a Newsweeknek és az is kiderült, az egyik kollégája szntén hasonló szobát kapott a hotelben. Pedig sem ő, sem a férfi munkatárs nem tervezett konferenciát, csak aludni szerettek volna egyet. 

@ashseestheworld This is so out of pocket like WHAT #hotelroom #hoteltour #worktravel #americanabroad ♬ original sound - Ash Loren

„Az elmúlt hét évben sokat utaztam a munkám miatt, és még soha nem tapasztaltam ilyesmit” - mesél különös élményéről Ash, akinek végül mégsem volt oka a panaszra. "Az ágy kényelmes volt, és úgy éreztem, mindenem megvan, amire szükségem van, sőt, még annál is több. Úgyhogy nem szóltam semmit” - tette hozzá mosolyogva.

Címlapfotó: TikTok/ashseestheworld

24 óra