Ez a 3 csillagjegy igazi pszichopata: nagyon vigyázz velük, mert megkeserítik az életed

Te vajon köztük vagy?

Abból a Nyilasból gyakran válik felnőttkorában pszichopata, aki gyerekkorában traumát szenvedett el, és azt nem tudta megfelelően feldolgozni. Mentális egészsége, jóléte és állapota éppen ezért labilis: egy ideig mások előtt próbálja a legjobb oldalát mutatni és jó modort tanúsítani, ám egy idő után lehull a lepel, és kiderül, milyen ember is valójában az illető. A Nyilasok sokszor kiszámíthatatlanok és kíméletlenek, hajlamosak a manipulációra és a dührohamra, így érdemes kerülni őket abban az esetben, ha az előbb felsoroltak bármelyikét is tapasztalod egy Nyilasnál, mivel könnyen megkeserítheti az életed.

A Halak önös érdekből rengeteget tud hazudni, és gyakorlatilag semmitől sem riad vissza, ha egy dolog – még ha az rossz és helytelen is – az ő célját szolgálja. Éppen ezért a Halakkal való párkapcsolat is egy megterhelő hullámvasút lehet, mivel a csillagjegy szülöttje hajlamos a dolgok elferdítésére, valamint arra, hogy abban az esetben sem tud megbánást érezni, ha kiderül, hogy rossz fát tett a tűzre, emiatt pedig azt se várjuk, hogy majd bocsánatot kér a hibáiért.

A Vízöntők közül szintén gyakran kerülnek ki pszichopaták: ez a csillagjegy nem képes az önismeretre, hajlamos megszegni a törvényeket, de gyakran válik agresszívvá is, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt ő eltervezte. Éppen ezért nem érdemes a Vízöntő útjába állni és megpróbálni megváltoztatni őt, mert a végén még mi magunk járhatunk pórul aljassága miatt…

Leadfotó: 123rf 

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra