Nem hagyta a kutya magára a cicát a kölykei születése alatt: az ok milliókat hat meg - Videó

Keveseknek jutna az eszébe, hogy egy veszélyesnek tűnő kutyát magukkal vigyenek egy macska mellé, amikor épp a világra hozza a kölykeit. Ennek a kutyusnak a gazdája mégis így döntött - mert a macska ragaszkodott hozzá.

A brit nő eleinte meg volt győződve arról, hogy jobb lenne kitiltani a Gunner nevű bull típusú kutyáját a szobából, ahová a macskája egy kartondobozba húzódott vissza a kicsinyei közelgő születése miatt. Igen ám, de a macska számára szóba sem jöhetett ez a lehetőség: az anyacica addig hívogatta a kutyát, míg az magától le nem feküdt a doboz mellé hogy a jelenlétével támogassa a vajúdó cicust.

„Több órán keresztül türelmesen mellette maradt” - írja az állatok gazdája egy TikTok-videóban. „Bár elég sokáig tartott, de kivárt”.

@gunner_stunner Midwife Gunner #xlbully #foryoupage #dogsoftiktok #kittens #americanxlbullies ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Majd négy kiscica jött a világra. Gunner gazdája pedig beengedte az ebet a picikhez. A méretes eb megszaglászta őket, majd azonnal a védelmébe vette a kibővült családot. Sőt, így volt ez a következő hetekben is. „Az első naptól kezdve gyengéd volt velük” - emlékszik vissza gazdája. A róluk készült videót milliók látták eddig. 

Címlapfotó: TikTok/gunner_stunner

24 óra