Belépett a nő a szállodai szobába: miután elhúzta a függönyt, sírva fakadt - Videó

Lindsay olyan szállást keresett, ahonnan jó kilátás nyílik a vízesésre. Legalábbis úgy hirdetik és olcsó is.

„A Trip Advisoron a vélemények jók voltak, és a szoba ára is elfogadható volt. De egy kicsit mégis aggódtam, mert senki sem beszélt erről a helyről” - magyarázta Lindsay. Aztán a múlt héten eljött a nagy nap, amikor először lépett be a szobába. „A függönyök akkoriban be voltak húzva, és egy percig némán álltam ott, és azt kívántam, bárcsak jó lenne a kilátás” - vallotta be a lapnak Lindsay. 

„Aztán elhúztam a függönyt, és szó szerint könnyekben törtem ki. Messze felülmúlta a várakozásaimat, és pontosan az volt, amiről álmodtam.”

@wander_woman11 Why I cried when I saw this hotel room #towerhotel #niagarafalls #niagara #niagarafallscanada #towerhotelniagara #solotravel #solotraveler #solotravelwoman ♬ original sound - wander_woman11

TikTok-videójából kiderült, mire gondolt valójában: a szobájából nyíló esti kilátás a tökéletesen kivilágított Niagara-vízesést mutatja - lélegzetelállító látvány. A lelkes közönség csak egyetérteni tud. A vírusvideóra már az első öt nap alatt mintegy 450 ezer kattintás érkezett.

@wander_woman11 #towerhotel #niagarafalls #niagarafallscanada #niagara #solotravel #solotraveler ♬ original sound - wander_woman11

Címlapfotó: TikTok/wander_woman11

24 óra