Szigorúan titkos: 5 hely, amit a Google Maps sem mutathat meg - Fotók

Szinte az egész világot bejárhatjuk a Google térképének köszönhetően, barangolhatunk az utcákon, eljuthatunk olyan helyekre, ahová az életben soha. Igaz, akadnak olyan helyek, amelyeket el kellett rejteniük a nyilvánosság elől.

A Google Maps egyik legcsodálatos funkciója, hogy a világot kényelmesen, otthonról is bebarangolhatjuk, anélkül, hogy komoly erőfeszítéseket kellene ezért tennünk. A műholdas funkcióban pedig felülről láthatod az egész világot, bejárhatod az összes kontinenst. Azonban akadnak majd olyan helyek, amelyek egész egyszerűen elmosódva, vagy pixelesen jelennek majd meg a Google alkalmazásában. És ez nem véletlen!

Reszkessetek, kukkolók

Több mint 30 éve már, hogy bemutatták a Reszkessetek betörők című filmet, amikor készült, még valószínűleg az alkotók sem hitték, hogy ekkora siker lesz. Hogy miből gondoljuk ezt? Nos, a filmben Kevin ténylegesen azt a címet mondja be, ahol a filmet forgatták és a McCallister család élt. A Winotkában lévő ház zarándokhely lett, így egy ideje a tulajdonos kérésére már a Google utcaképén sem látható. 

De ez az öt hely az űrből sem látszik - jó okuk volt elrejteni őket! Részletek a galériánkban!

Galéria: ezeket a helyeket el kellett tüntetni a Google térképéről is
  • Google Maps, titok, helyek,
  • Google Maps, titok, helyek,
  • Google Maps, titok, helyek,
  • Google Maps, titok, helyek,
  • Google Maps, titok, helyek,

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra