Tesztelte a nő, mi történik, ha vonyít: a golden retriever kölykök reakciója milliós siker - Videó

Júliusban születtek a picik, négyet vártak a gazdik, heten érkeztek. Egy furcsa kísérletnek köszönhetően pedig világhírűek lettek.

Jessie a golden retriever néhány héttel ezelőtt lett anyuka és alaposan meglepte a gazdijait, hiszen rögtön hét apró kölykök hozott a világra. Azóta természetesen a feje tetejére állt a család élete. A Fülöp-szigeteken élő Mae ugyanakkor máris hálás lehet a piciknek, hiszen egy nem mindennapi videója világíhrűvé is tette. Arra volt kíváncsi, mi történik, ha vonyítani kezd. A kiskutyák reakciója nem csak őt hozta zavarba. A cuki videón a kis négylábúak egymás körül ugrándoznak, majd a háttérben jól hallható, Mae belekezd a kísérletébe és vonyítani kezd.

A kicsik pedig szintén rázendítenek. Olyan keservesen, hogy az anyjuk rögtön körberohan, minden rendben van-e.

@jessiethegoldie These golden nuggets might just be part husky jk 😅 #goldenretriever #goldenretrieversofinstagram #goldenretrieverphilippines #dog #dogsofinstagram #unitedpawsgroup #dogloversphilippines #retrieverpackph ♬ original sound - Jessie

Augusztus 15-e óta a videóra 1,2 millióan kattintottak és jó 340 ezer lájkot kapott. „Nagyon meglepett, hogy elkezdtek vonyítani, mert a golden retrieverek nem arról híresek, hogy vonyítanak. Valójában Jessie még soha nem vonyított korábban” - mesélte a Fülöp-szigeteki nő a Newsweeknek, majd hozzátette: „Még néhányszor megpróbáltam, és minden alkalommal üvöltöttek utánam.”

Az azóta eltelt hetekben azért ez is megvéltozott. Már nem vonyítanak, hanem ugatnak és morognak.

Címlapfotó TikTok/jessiethegoldie

24 óra