10 évvel a beköltözés után talált valamit az előző tulajtól a fiú a házban: elakadt az anyja szava is - Videó

„Hé, haver, most találtam egy telefont a lépcső alatt” - kiáltotta izgatottan a kilencéves kisfiú, miközben anyukája az étkezőben állt.

„Amikor megláttam, és megmutatta, hol találta, elakadt a szavam” - mondta Crawford az amerikai lapnak, a történetét pedig egy TikTok videóban is részletesen bemutatta. Az is kiderült, a lépcsőhöz rögzített sznyeg alá is benyúltak, hogy hátha találnak valamit. Nos, a fia meg is lett jutalmazva. A mobiltelefon egy régebbi modell az LG-től. „Nincs jó állapotban. Az elülső gombok nincsenek rajta, és nincs benne akkumulátor. Szóval azt hittem, hogy okkal van ott elrejtve” - mondja Crawford.

@domeafavorstl What a blast from the past. This had to belong to the previous owners of our home we have lived here ten years. #hiddengems #lgphone #vintage ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

De milyen okból?

Mivel láthatóan kényelmetlen az anyának megkérdezni az előző tulajdonosokat erről, a nő más utat választott. Miután a videója vírusként terjedt, egy felhasználó egy a telefonhoz való töltöt is eljuttatott hozzá, hogy be tudja kapcsolni. Azóta annyit már elárult: a mobil működik!

@domeafavorstl Replying to @ihellabay @Mredel18 thank you but its a miss 😭 now im even more invested in my own unsolved mystery. Should i post a clear picture of it so yall can help or just go somewhere?! #hiddenphone #burnerphone #viralvideo #lgchocolate ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

Hogy mi van rajta, arról máig hallgat!

Címlapfotó: TikTok/domeafavourstl

24 óra