Evezés közben akarta videózni az anyuka a családját: amikor oldalra nézett, elállt a lélegzete - Videó

Úgy volt, hogy egy laza családi nyaralási videó lesz. De amikor az édesanya bara nézett a tó irányába, valósággal megállt az ereiben a vér.

Egy turistapár és Renae Bunster családja egy laza evezős túrára menti az ausztráliai Argyle-tónál. De néhány méterre tőlük a nő észrevett valamit, amitől nagyon ideges lett. Rémülten vette ugyanis észre, hogy férje és gyerekei egy olyan folyóban eveznek, ahol mellettük egy hatalmas sósvízi krokodil csapdája van felállítva. „Megláttam ezt a krokodilcsapdát, és kiborultam” - vallotta be az ausztrál a Yahoo News Australia-nak a héten. Majd elárulta, azonnal odament a felelős kenushoz, hogy számonkérje. 

A férfi megerősítette, amit már korábban is sejtett: „Azt mondta, hogy ez egy krokodilcsapda. Elég ijesztő volt” - mondta Bunster. Ezután egy órán át idegesen várta, hogy szerelme visszatérjen.

@bunstersofficial Come to Australia. We love visitors. #crocodiles #steveirwin #fyp #westernaustralia #lakeargyle #CapCut ♬ original sound - Bunsters

„Életem legstresszesebb órája” - mondta az anyuka. De volt egy dolog, amivel nyilvánvalóan nem volt tisztában: a vállalkozás vezetője, Maka a lapnak elmodta, hogy a környéken nincsenek sósvízi krokodilok.

De akkor minek a csapda?

Maka szerint összesen hat csapda van a folyó mentén, amelyeket csak elővigyázatosságból állítottak fel. „A Parkok és Vadvilág Osztálya (...) minden hétfőn ellenőrzi őket. Mindenki nagyon is tisztában van a problémával” - magyarázta az idegenvezető. Csak az esős évszakban, november és április között látni sósvízi krokodilokat a környéken. A család azonban júliusban járt ott. „Az esős évszakban aggódunk, de nem ilyenkor. A csapdák nagyon jól működnek. Mindenhol úszunk, most is a vízben állok” - mondta a férfi az interjúban.

Sőt, szerinte: „Az édesvízi krokodilok nem esznek húst, csak halat”.

Címlapfotó: TikTok/bunstersofficial

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra