300 méteres mélységbe zuhant a nő a kocsijával: amit a kutyája ezután tett, könnyeket csal a világ szemébe - Fotók

A nő körülbelül félúton repült ki a kocsiból. Közvetlenül mellette, a romok és a bokrok között ült a kutyája, CJ, aki sértetlenül túlélte a balesetet. A hűséges négylábú még a halálában sem hagyta el gazdáját.

A kezdődő sötétség és a megközelíthetetlen terep miatt a mentőknek hajnalig kellett várniuk az áldozat kiemelésére. Több mentőcsapat ezért egész éjszaka a helyszínen maradt.

"Életem fénye"

Kristin szülei a Fox10 amerikai műsorszolgáltatónak elmondták, hogy lányuk középső neve a „Kaland” volt, és pontosan ezt tette élete utolsó napján, szeretett kutyájával, CJ-vel együtt. „Kristin volt az életem fénye” - mondta az édesanyja. Ingatlanügynök volt, és komolyan vette a karrierjét, de mégis szívesebben töltött időt a természetben.

Fotó: Facebook/KrisLittle

„Mindig együtt kirándultunk, mindig” - hangsúlyozta az édesanya, és elmondta, hogy a család imádta nézni a naplementét azon az úton, ahol Kristin most tragikusan elhunyt. Megköszönte a mentőknek is, hogy „egész éjjel a lányommal, az én édes kislányommal maradtak, és gondoskodtak arról, hogy biztonságban legyen”.

Fotó: Facebook/KrisLittle

Kristin szülei most egy alapítványt akarnak létrehozni lányuk nevében, de előbb egy szabadtéri ünnepséget szerveznek aKristin tiszteletére. Egy olyan helyen, ami sokat jelentett neki.

Címlapfotó: Facebook/Yavapai County Sheriff's Office

24 óra