Megjelent a macska a zuhanyzóban: ami ezután történt, azon milliók röhögnek - Videó

A macskák általában nem sokat tudnak a vízről - és akkor még finoman fogalmaztunk.

Néhány napja egy apró kandúr bizonyította be, hogy ő igenis képben van, ami a vizet illeti. A floridai Brooksville-ből származó Dougalt egy kamera is rögzítette, aminek köszönhetően miliós nézettsége lett a TikTok-on. Sokaknak okoz örömet ez a jelenetsor. 

„Miau, miau”

- tűnik fel a cica a zuhanyzó ajtajában, és egyértelműen úgy tűnik, ne akar jutni a vízbe. Gazdája, Brittany Barkasi megdöbbenve lép félre, és ad utat neki, a cica pedig be is lép és a párkányig meg sem áll. Sőt, a 16 hetes négylábú még a nyelvét is kinyújtja, hogy igyon egyet.

@oddlyspecificacres Dougal insisted on joining me in the shower. #cat #catsoftiktok #orangecat #onesharedbraincell #oneorangebraincell #orangetabby #fatherdougalmcguire #dougal ♬ original sound - Oddly Specific Acres

A videónak milliós nézettsége lett, több szzezer likeot is kapott. A macskatulajdonosok meg csodálkoznak, hiszen nem nagyon tapasztaltak még olyan, hogy egy cica önként meg a víz közelébe. A gazdik azóta elárulták, azóta már egyszer sem sikerült ugyanígy becsaplni Dougalt, aki egyébként egy autó motorterében találtak.

Címlapfotó: TikTok/oddlyspecificacres

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra