Egy éve csalta a barátnőjét a srác: amit a lány bosszúból tesz, azért milliók ünneplik - Videó

A lány kinyomtatta párja idegen nőkkel folytatott csevegéseit és a Tinder-profiljának a képépt, amit még be is keretezett.

„A kedvenc állatom én vagyok, amikor rájöttem, hogy a barátom, akivel majdnem három évig voltam együtt, több mint egy évig megcsalt” - írja Naerya ironikusan a vírusvideóhoz. És Viktor? Láthatóan beletörődött, hogy lebukott - zavartan dobol a csomagoláson.

„Van valami mondanivalód?”

- kérdezi a 22 éves lány. Victor zavartan a padlóra néz, és csak egy halk „nem" hagyja el a száját. Az akciótól láthatóan elakadt a szava. „Kurvára végeztünk” - teszi hozzá a lány, aitől a netezők a leginkább azt próbálták megtudni, hogy jött rá a hűtlenségre. Ezt később egy másik videóban magyarázta el.

@naeryaaa for over a year 😁 #fyp #cheater #caught #favoriteanimal ♬ original sound - EricCamilleri

Egy lány, akivel Victor a jelek szerint félrelépett, üzent Naeryának, és elmondta neki, mi történt közöttük. Ezt követen talált rá a Tinder-profiljára is. Bár Naerya jobban örült volna egy hűséges pasinak, a TikTok-on milliókat szórakoztatott a külünös videójával. „A doboz, a bekeretezett üzenetek, a helyszín - színtiszta tökéletesség” - írja például egy kommentelő.

Címlapfotó: TikTok/@naeryaaa (

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra