"Az egész csarnok kifütyült" - Élő adásban tett megdöbbentő vallomást Hámori Luca

Élő adásban mesélte el, mit érzett, amikor Imane Helif megütötte. Hámori Luca a TV2 Mokkában azt is elmondta, mit tervez most.

Hazatért az olimpiáról és szerda reggel már a TV2 Mokka vendégeként mesélt az élményeiről Hámori Luca. Természetesen a nagy világbotrányt okozó mérkőzése kapcsán is elmondta a gondolatait, és azt mondja, nagy magabiztossággal várta azt az összecsapást, hiszen volt két nyertes meccse, nem gyenge ellenfelek ellen. Az ellenfelével kapcsolatos felhajtás azonban hatással volt mindenre. "Hiába próbáltam én ezt kizárni és csak a meccsre fókuszálni, úgy akartam hozzáállni, hogy ez csak egy meccs, úgy, mint az előző kettő, viszont ez most sajnos lehetetlen volt és az akaratomon kívül cseppentem bele ebbe a történetbe" - mondta a kamerák előtt.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az a reggelem könnyen indult, vagy az előző napom. Hiszen akármennyire is próbáltam kizárni ezt az egészet, 100 %-ban nem lehetett. Ezért nagy munka volt abban, hogy én úgy tudjak kiállni, ahogy kiálltam. Amikor bevonultam a ringbe, én már élveztem ezt az egészet, még annak ellenére is, hogy az egész csarnok engem kifütyült és én voltam az, aki az ellenségnek számított ott" - folytatta Orosz Barbi kérdésére, majd hozzátette: a lelátó algír nézőkkel és zászlókkal volt tele. 

Fotó: Profimedia/RedDot

Váczi Gergő kérdésére pedig azt is elárulta, érzett-e különbséget  Helif és az átlag ellenfelei ütései közt. "Nem mondom, hogy gyengét ütött, de amit az olasz lány az előttem lévő mérkőzésen kijelentett, hogy az életében nem érzett még ilyen nagy ütést, én ezt egy kicsit túlzásnak tartom. Azt gondolom, hogy itt mindenki nagyot üt, én is, bízom benne, de nem volt olyan nagy probléma a ringben, hogy én azt érezzem, hogy ezt én nem tudom folytatni" - mondta Hámori Luca, aki most egy hónapig a nyarat fogja élvezni, aztán újra munkába áll.

Címlapfotó: Porfimedia/RedDot

24 óra