Rohadó fogak és kéz - Új párja és "otthona" lett a hajléktalan szupermodellnek - Fotók

41 évesen a vörös szőnyegen parádézhatna, ő évek óta az utcán él. A haja kihullott, a keze és fogai rohadnak, ám - mint mondja - jó így. Friss képei új fejleményekről árulkodnak.

A 2000-es évek elején jött össze a Baywatch Hobbie-jával, Jeremy Jacksonnal, a kapcsolatuk azonban pont olyan viharos lett, mint amilyen viharos volt a színész élete akkoriban. A sorozatsztárt drogügyei miatt tették ki a világhírűvé lett tengerpartos filmsorozatból, rendőrségi ügye, kiszivárgott szexvideója miatt egy fekete bárány lett Hollywoodban. A modellként akkoriban egyre sikeresebb Loni ekkor jött össze vele, ám a gyors házasságuk csak egy újabb fejezet lett életük tragikus regényében.

Földönfutó lett

Viharos szakításuk után mindketten eltüntek, majd néhány éve Jeremy ősz testépítőként bukkant fel a közösségi oldalakon, egykori feleségét pedig Venice Beachen ismerték fel paparazzik - hajléktalan lett. Éveken át készültek róla a megdöbbentő képek: elvesztette a fogait, a haját, a keze üszkösödik, a napi betevőjét a kukákból szedi ki. Mindeközben egy bevásárlókocsiban tolja a személyes ruhát, tárgyait, miközben az utcán hajtja álomra a fejét. De már nem! A TWN.hu birtokába jutott képek szerint:

Loni Willison elköltözött, és bár hajléktalan maradt, újra szerelmes!

Galéria: kukában guberálnak, de szerelmesek - Íme Loni ma
  • Loni Willison, hajléktalan, szerelem,
  • Loni Willison, hajléktalan, szerelem,
  • Loni Willison, hajléktalan, szerelem,
  • Loni Willison, hajléktalan, szerelem,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra