Légiutas-kísérő: ezért guríts mindig egy üveg vizet a hotelszobádban az ágyad alá

A tökéletes hotelszoba sokak számára a pihentető nyaralás egyik alapja. És nem csak a kényelemről, a tisztaságról kell, hogy szóljon, hanem a biztonságról is.

Ezért az Esther névre hallgató stwardess nagyon különleges biztonsági intézkedést dolgozott ki, amiről a Tik-Tok-jára posztolt videót. A lány minden hotelszobában egy teli üveg vizespalackrot dob az ágy alá, és megvárja, míg a másik oldalon kigurul. Esther így akar meggyőződni róla, nem bújt-e el ott valaki. Bizony, és egyéb tippjei is vannak:

@esthersturrus Do you have more tips? 💙✈️ #tips #hotel #hotelhacks #hacks #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Azt azonban nem árulta el, kapott-e így el betolakodót, mindenesetre így nyugodtabban tud elaludni az idegen környezetben és kipihenten indul haza minden hosszabb útja után.

De: a jelenleg 81 millió Insta-, 163 millió Tik-Tok követővel rendelkező Khaby Lame feltehetően csak figná magát, és benézne az ágy alá, majd széttárná a karját!

via GIPHY

Címlapfotó: TikTok/esthersturrus

24 óra