Idegtépő hete lesz ennek a 3 csillagjegynek

Augusztus első hete rengeteg konfliktusra ad lehetőséget. Különösen három csillagjegy fogja ezt megtapasztalni ezekben a napokban. Vajon Te is köztük vagy?

Elkezdődött az év nyolcadik hónapja, és a kozmikus energiák áramlásában méretes turbulenciát tapasztalhatunk. Ez elsősorban a Merkúrnak köszönhető. Augusztus 5-től úgy tűnik a Föld szemszögéből nézve mintha most visszafelé haladna és nagyobb sebességgel tenné ezt. De ez csak érzéki csalódás, igaz, így is lesz spirituális hatása.

Stressz és feszültség

A Merkúr retrográd mozgásának kezdeti szakasza egyesek számára különösen stresszes és kihívást jelentő időszakot hoz magával. A már megoldódni látszó problémák most újra kiéleződhetnek, a múltbeli küzdelmek hirtelen újra felszínre törhetnek. Ez azonban nem ok arra, hogy megijedjünk és elbarikádozzuk magunkat az otthonunkban: az ilyen kihívások végső soron lehetőségek, amelyek segítenek minket előrelépni. Tartós károkat ritkán okoznak. Három csillagjegyre most kemény hét vár majd, de nem követel majd többet túlük, mint amit elbírnak.

Hogy kiknek lesz idegtpő hete, a galériánkból kiderül!

Galéria: Mi a csillagjegyed? Lehet, idegőrlő heted lesz
  • idegtépő, hét, csillagjegy, horoszkóp,
  • idegtépő, hét, csillagjegy, horoszkóp,
  • idegtépő, hét, csillagjegy, horoszkóp,

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra