Végleg elvették a szülők a kislány tabletjét: ami ezután történt, figyelemreméltó - Videó

Tabletek és gyerekek? Sok szülő számára az elektronikus kütyük egyet jelentenek a szusszanásnyi szabadidővel. Ennek a családnak a kezéből azonban kicsúszott az irányítás, így úgy döntöttek, végleg száműzik az eszközt a lányuk életéből. A következmények meglepőek.

A gyerekekkel töltött médiaidő mindig ellentmondásos. Míg egyesek teljesen kerülik a mobiltelefonok, tabletek és hasonlók használatát, mások aligha nélkülözhetik az eszközöket a mindennapokban ami a gyerekeiket illeti. A 39 éves Cindy Camponovo és férje, Max, akik Bostonban élnek kislányukkal, az 5 éves Penelope-val, azok közzé tartoznak, akik igencsak elengedték a gyeplőt, ami a tabletezést illeti. Egy bizonyos ponton azonban rájöttek, hogy valószínűleg rossz úton járnak. 

"Egy reggel bejött a szobánkba és ahelyett, hogy azt mondta volna nekünk, hogy "Jó reggelt", ahogy általában szokta, megkérdezte, "Használhatom az iPademet?"" - emlékezett vissza Cindy a Newsweeknek. A nő a közösségi oldalán is megosztott videókat, amin a lánya tabletezik, gyakorlatilag megbabonázva bámulja a képernyőt. Fogalma sincs, mi zajlik körülötte. Miután elvették tőle a készüléket, minden megváltozott.

A kislány kénytelen volt más elfoglaltság után nézni - hihetetlen, mi történt!

Lapozz a folytatásért!

24 óra