Zajt hall a család a vendégszobából: amikor az ágyra néznek, nem hisznek a szemüknek - Fotók

Nagy meglepetés ért egy New Jersey-i családot ebben a hónapban.

A furcsa zajok egyre hangosabbak lettek, a család úgy döntött, kideríti, mi okozza. Amikor benyitottak a vendégszobába, leesett az álluk: hat kiscica és az anyjuk hempergett a frandiaágyon. Úgy tánt, az anyamacska éppen ott szülte meg a kiscicákat. 
A családnak fogalma sincs arról, hogy a macska hogy jutott be a szobába és a házba. De hamar rájöttek, hogy az állatok nem maradhatnak ott. „Kapcsolatba léptek egy helyi állatmentővel, aki viszont kapcsolatba lépett velünk, hogy megkérdezzük, befogadnánk-e a családot” - mondta Shauna, a Cheshire Cat Rescue alapítója a héten a Love Meownak adott interjújában.

Shauna és csapata azonnal elindult a macskákért. Miután mindet befogták, egyenesen a menhelyre vittélk őket. Az anyamacska az Álomfelhő nevet kapta, és eleinte morgott és sziszegett a gondozókra. „Az volt az érzésem, hogy csak meg akarja védeni az új kicsinyeit” - mondja Shauna, majd hozzátette: „Szuperül figyelmes. Amint valamelyik kislánya sír, azonnal odaszalad melléjük feküdni. Akkor is nagyon figyel, amikor hozzáérek, és nagyon aggódónak tűnik.” 

Az egylori kóbor cicának és kölykeinek most gazdit keresnek.

Címlapfotó: Facebook/Cheshire Cat Rescue & Sanctuary

24 óra