Jutalomfalatot szeretne a golden retriever: amit tesz, azon milliók nevetnek - Videó

Blue elegánsan felemeli a jobb mancsát, és követelőzően mutat egy szekrény irányába. A gazdi pontosan tudja, mire gondol, így megragadja a szekrényen lévő, kutyacsontokkal teli tégelyt.

A videó feliratában a TikToker bevallja: „Minden alkalommal elkap a mutogatással”.

De hogyan tanulta ezt meg?

„Blue már kölyökként is egyenesen ült, és mutogatott a kívánt dolgokra. Nem tanítottuk meg. Egyszerűen elkezdte csinálni, és ez hatásos” - magyarázza gazdája a videó alatt egy kommentben. A kutya viselkedése lenyűgözi a világot. Több millió kattintás van már a felvételen és több százezer like is.

@blueberry8398 Ever since Blue was a puppy, he would sit up and point at things he wanted. We didnt teach him, he just started doing it and it is effective! 🤣 #goldenretriever #dogsoftiktok #sillypuppy ♬ original sound - The Happiest Doggo

A golden retriever egyébként máshoz is ért: egy korábbi videója alapján a gazdi kedvéért tologatja a bútorokat ide-oda, mint egy lakberendező.

@blueberry8398 Silly blue..has always loved to sit in chairs…has not always understood chairs with wheels… #sillydog #goldenretriever ♬ Funny video "Carmen Prelude" Arranging weakness(836530) - yo suzuki(akisai)

Címlapfotó: TikTok/blueberry8398

24 óra