Megdöbbent a nő, amikor meglátta, mit csinál a férje a hálószobában a leszbikus barátnőjével - Videó

Furcsának tűnt neki ez a vihogás a hálószobából, ráadásul a férjének már régen dolgoznia kellett volna. A nő ezért gyanakodva, kamerával a kezében lopakodott a szobába. Aztán hamar elképedt.

Jamie Woloch meztelen felsőtesttel állt a szobában, és két nyakkendőt tartott a kezében. A felesége hamar rájött, hogy nem valami furcsa előjáték közepén van. Egyrészt, mert az élettársa barátnője leszbikus, másrészt, mert elutazott és az országban sem volt. A férfi ezért egy állványra szerelte a mobilját, hogy úgy tudjon vele Facetime-on beszélni. Az alábbi beszélgetést rögzítette:

„Melyik tetszik jobban?” - kérdezi a férfi, mire a nő: „Szerintem a kékben dögösebb vagy”.

@jamwoloch Replying to @username_here40 the amount of times he facetimes her for advice and doesn’t ask me 😂💀🫠 #fypage #BestFriends #funny #viral #foryou #foryou @Kelsointhehouse @Oskar Woloch ♬ original sound - Jamie Woloch

A nő ekkor közbelép, felveszi párja mobiltelefonját, és megkérdezi a barátnőjét: „Mit csinálsz a férjemmel?”. Majd a nő a vonal végén elmondja, nyakkendőt választanak, hogy több pénzt kereshessen vele. Ekkor már a feleség is jóízűt tud nevetni a történeten.

A videójának pedig milliós nézettsége lett.

Címlapfotó: TikTok/jamwoloch

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra