Kölykeik születtek a golden retrievereknek: majd a gazdik szívszorító döntést hoztak - Videó

A felvételen a büszke szülők láthatóak a kölyökkutyákból álló alommal. De egy felirat rögtön elárulja a lényeget: „Amikor a kutyáidnak kölykei születnek, és te megtartasz egyet”.

A további felvételekről az is kiderült, hogy a kis Gary hogyan nőtt fel a szüleivel, a testvéreit pedig a családtagok között osztották szét. Sok TikTok-felhasználót meghatott Nicklomék döntése, hogy legalább az egyik kiskutyát megtartották. De vannak, akik szomorúak a többiek miatt.

@kipandkaan So lucky to have my little dog family #dogsoftiktok #cutedogs #kipandkaan #goldenretrievers #funnydogs #goldenpuppy #puppy ♬ Somewhere only we know cover - Sofía

„Már a fogantatás pillanatától kezdve tudtam, hogy kiskutyát kell tartanunk” - mondta Hailly Nicklom a héten a Newsweeknek. A szerencse úgy hozta, hogy Gary volt az. Ő volt az egyetlen kiskutya, akinek folyton lecsúszott a nyakörve. Ennek ellenére a gazdinak nagyon nehezére esett elbúcsúzni a többi négylábútól: „A kutyáim valóban a család részei, és felelősséget érzek a kölykeimért és hosszú távú életminőségükért” - mondta.

Címlapfotó: TikTok/kipandkaan

24 óra