Gyerekmenüt vett a lányának a Burger Kingben az anya: horror, mit kaptak - Videó

A videóban a megdöbbent anyuka megmutatja a burger csomagolását, amelyet láthatóan apró vérfoltok borítanak. Elmondása szerint ezek nemcsak a hamburgeren voltak, hanem az egész csomagoláson.

Később felhívta a gyorséttermet, és megkérdezte, hogyan történhetett ez. Állítólag az étterem vezetője azt mondta neki, hogy valaki megvágta a kezét, és hozzátették, természetesen visszakapja a pénzét. Igen ám, de mint ahogyan azt az anyuka a New York Postnak elmondta, a kislánya már evett egy falat burgert és sült krumplit. Úgyhogy most orvosi vizsgálatok következnek. Tifanny pénteken írt a Burger KIngnek is, akik tegnap úgy tájékoztatták, hogy fizetik az orvosi költségeket. Állítólag a cég is „mélységesen feldúlt és aggódik, hogy értesült erről az esetről”.

@mindbodymomm #burgerking #wny #bloodinmyfood #williamsvillenewyork #westernnewyork #chanel4 @Burger King ♬ original sound - MindBodyMomm

A magát megvágó dolgozó azonnal elhagyta az éttermet, amit azonnal takarítani kezdtek állítólag, ezért és. személyzet képzés emiatt ideiglenesen be is zárt. Tiffany Floyd most a lánya vérvizsgálatának eredményére vár. Ők ketten egy ideig biztosan nem mennek gyorséterembe.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra