Ausztrál juhászkutya és golden retriever a szülők: a kölykük lenyűgözi a világot - Videó

Már közel 900 ezren látták a kutyáról és záporoznak a like-ok. Goose egy csapásra lett a TikTok sztárja. Ránézésre alakra tényleg inkább egy golden retriever, színre viszont inkább ausztrál juhászkutya.

@brandyclark089 So many people say “he’s so wild looking”. We think he is perfect! This is the best dog mix! Mom is full blooded Golden Retriever, Dad is Full Blooded Blue Merle Australian Shepherd-standard size. #goosethegoldenaussie #goldenaussie #australianretriever #goldenretriever #australianshepherd ♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes

Egy másik videóban a felhasználók megnézhetik Goose apukáját, aki egyábként a Moose névre hallgat. Sajnos az anyukája alig felismerhető. A kérdés már csak az, mit várhat az ember egy ilyen keveréktől?

Tökéletes korcs

„Azt mondanám, hogy a személyiség aranyat ér. De a temperamentuma könnyen emlékeztethetne egy aussie-ra, a „figyelj és tereld” ösztönével” - jellemzi Brandy Clark a legjobb barátját. Ez az értékelés egyébként egybecseng a kutyákra szakosodott Dogtime nevű weboldalon a különleges keverékről szóló leírással. Ott ez áll: „Az ausztrál retriever (...) közepes vagy nagy termetéről, markáns megjelenéséről és barátságos temperamentumáról ismert”.

Az ausztrál retrieverek intelligens, hűséges és társaságkedvelő kutyák, amelyek kiváló családi kedvencek - olvasható a honlapon. És tovább: „Ausztrál juhászkutyai származásuknak köszönhetően pásztorösztönöket mutathatnak”. A család szerint pedig Goose egy "tökéletes korcs".

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra