Két hónapra tűnt el a 17 éves lány: egy 44 éves férfi menyasszonyaként került elő - Fotók

De mi is történt valójában?

Mint az ügy egyik nyomozója az ABC13-nak elmondta, a 17 éves lány néhány órával az eltűnése után találkozott egy idősebb férfival, akivel összebarátkoztak. Bár korábban soha nem látta, június 1-jén összeköltözött vele, és azóta is vele élt, amíg meg nem találták. Időközben egymásba szerettek, és mindent megtettek azért, hogy Pennyt ne találja meg a rendőrség. A férfi még a kezét is megkérte.

A bújócska vasárnap véget ért, hétfőn pedig a tinédzser még mindig őrizetben volt. A rendőrség nyomoz, igaz, nem a 44 éves férfval szemben. A Too Fab szerint Chris Becker kerületi ügyész megerősítette, hogy „több vádat is megvizsgáltak” a férfival szemben, de ezek közül egyik sem áll meg. A probléma: a tinédzser már idősebb mint 16.

Ennek ellenére nyomoznak, hátha találnak valamit. A lány szülei pedig nagyon örülnek, hogy Penny jól van. „Irreális, hogy megtalálták. Még mindig nem láthattuk őt, és azt hiszem, ha egyszer meglátjuk, még inkább fel fogjuk fogni. Nagyon megkönnyebbültünk, hogy megtalálták” - mondta az apja.

Címlapfotó: Kent County Sheriff's Office

24 óra