Kiposztolta az álcázott madár fotóit a férfi: a 2. képen minden világossá vált - Fotók

Ami első, második, sőt talán harmadik pillantásra is hihetetlennek tűnik, az egy második képpel válik világossá. A fényképeket készítő férfi híresség lett a neten.

A Rob Paule nevű férfi a Native Birds Australia nevű nyilvános csoportban osztotta meg a képeit néhány nappal ezelőtt. Azt is egyértelművé tette, a képein egy ausztáliában őshonos madrá, az úgynevezett bagolyfecske látható. A férfi néhány nappal korábban fotózta le a mókás madarat az ausztráliai Tuerongban egy túraútvonalon. A Facebook-csoportban azt írta, hogy a madár körülbelül 2,5 méteres magasságban ült. Szerinte körülbelül 20 ember sétált arra akkortájt, közülük senki nem vette észre a madarat. 

Fotó: Facebook/missi.throne

„Úgy tapasztalom, hogy ezeket a fickókat nem olyan nehéz észrevenni, ha egyedül vagy és figyelsz a környezetedre. Néha az az érzésed, hogy valami figyel téged. Néha egy halk zajt hallasz” - írta Paule, akinek az egyik képe az élő bizonyíték arra, miért nem láthatták sokan az akár 50 centiméteresre is megnövő madarat. Már csak az a kérdés: te kiszúrta da képen? Ha nem, kapsz még egy lehetőséget, nézd meg a képet jó alaposan.

Nos, sikerült? Ha nem, lapott és mutatjuk a második fotót!

Lapozz a folytatásért!

24 óra